Skillnad eller inte?

Jag åt morötter häromdagen. Hade en påse med vanliga morötter och en påse med ekolgiska i kylen. Så jag tog några av varje. På riktigt så smakade dom icke ekologiska skit! Sträva, beska och med nån metallisk bismak, medans dom ekologiska va söta och fräsha i smaken.

Har numera bestämt mig för att aldrig er köpa icke ekologiska morötter.

Försöker visserligen tänka lite på vad ja stoppar i mig för gifter. Speciellt efter att ja läst Hemliga kocken, och påbörjat Äkta vara. Sjukt bra böcker som alla borde läsa!

Hemma och sjuk från jobbet idag. Ska vara hemma imorgon med. har ont i alla organ. Huvet känns ganska klart nu, inte lika fullt med snor, men det för ont i hela kroppen så fort ja rör mig. Men ja hoppas ja blir bättre snart.
Tog ett bad förut och tittade på sex and the city säsong 4. Det va najs. Fila fötterna och skrubbade mig med den toksköna bodybutter scrub från body shop. Helt underbar! Behöver inte ens smörja in mig efteråt, för den är så mjukgörande!

Nu ska ja leta vidare efter saker ja vill inreda mitt kommande hus med. Hittade ett tyg som jag ska använda till en vägg i mitt dressingroom!!! Så himla glad blev ja för det!!!
Helt obsessed med det här med att bygga bo ibland. Antar att jag bara vill att jag o min man ska leva lyckliga i alla våra dagar..

Igår idag imorgon

Igår kväll var jag i badrummet. Det låg en kam på handfatet som jag hittat bland sakerna jag hämtade från farmor och farfar. Säkert farfars gamla kam. Hade inte varit i badrumet på hela dagen eftersom ja jobbat. Ingen hade varit hemma.
Jag gick in i badrummet för att tvätta ansiktet, och tänkte plocka undan grejer på handfatet innan jag började. Kammen var varm. Handfatet var iskallt som vanligt. Likaså alla andra saker som låg där och skräpa. Men kammen var varm som om någon precis hållit i den. Det kändes bra. Det va ett tag sedan nu som något hände här hemma. Eller så har jag ingen koll på tid som vanligt.

Idag har jag avskytt mitt jobb. Det har varit en sån där dag då jag i mitt huvud tänker "men dra åt helvete och lämna mig ifred" så fort någon kommit o stört mig.

Har inte varit i happyland alls! Men strax innan jag skulle stänga fick jag dagens första och enda skratt. En Man kommer och ska köpa en frukt. Så säger han "Du, ett päron!" Och jag tyckte han sa "Du är ett päron!" Då börja jag skratta. Det kändes bra. Men sen fick jag ont i huvet. Jag håller på o bli sjuk. Orkar inte ens gå på yogan ikväll. Hoppas jag kom ihåg att avboka den så jag slipper böta.

Imorgon ska jag jobba alldeles för länge. Hatart. Verkligen hatart... Hoppas jag är frisk på torsdag, för jag vill gå lite tidigare från jobbet och hinna bort till kettlebell träningen på gymmet. Det är grymt bra träning!

En av dom få träningsformer som jag från första passet känt att detta är något för mig! Dom flesta andra brukar alltid ta ett par gånger innan jag lär mig tycka om dom. Förutom spinning då. Det hatar jag, har alltid hatat och kommer alltid hata.. Fast jag skulle vilja tycka om det, för det vore så skönt att göra något mer konditionstränande. Men ja pallar bara inte. Eller framför allt så pallar inte fiffi!

Grattis!

Min lilla gulliga syster Hilly som fyller 24 år idag! Sitter nu efter jobbet o äter middag bestående av ett päron, ett glas skogsbärs soppa och en lite för stor bit päron och chokladkaka.. Va inte meningen att den skulle bli så stor.. Nästan så skämmes kudden får åka fram snart.

Nä. Men Katten vrålar på här. Vet inte vad hon vill men tjena vad hon skriker!!

Antingen skriker hon eller så brummar hon loss som en moped här.. O klöser mig på bröstet. Inte superkul precis. Kanske en av fem toast..

När ska man sluta ljuga i reklamer?

Jag har alltid blivit irriterad på mascara reklamer. Tror tillverkarna på allvar att folk i allmänhet är så lättlurade att vi inte tycker det är konstigt att det hävdas "Endast ett drag med borsten och du får miljoner fransar" till exempel.. Så tittar man på reklamen och på Before bilden där ser man att dom bara har en uppsättning med lösfransar. Och på After bilden voila! oftast 2, men ibland 3 uppsättningar med lösfransar! Beror lite på vad modellen har för ögon. Eva Longoria till exempel. Hon har stora runda latino ögon, och kan därför bära upp flera par lösfransar.

Det stör mig något fruktansvärt! En del företag har inte ens lagt ner energi på att försöka dölja att modellerna har lösfransar, samtidigt som dom basunerar ut att det är sååååå naturligt resultat och det blir såååå underbart med bara ett enda drag med borsten! Ja. Det stör mig iaf..

Men nu har jag börjat störa mig på en annan sak.. Reklamen för Danoninos miniyoghurts för barn.. Dom påstår ju att deras yoghurt inte innehåller några konstigheter o den är bara naturlig o blablabla..
Om vi nu bortser från att den innehåller modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel, förtjockningsmedel, aromer samt består av vatten 90%, laktos, proteiner och vitaminer och mineraler (vilket inte står angivet så vi faktiskt ska tro på bullshiten) så finns det ännu en sak som irriterar mig med reklamen..

Jo detta. Dom stoltserar med att citat: "den röda färgen till exempel, den kommer från rödbetor", slut citat.
Då tänker jag så här. Om ni nu ska vara så jävla naturliga. Varför använder ni rödbeta för att färgsätta en yoghurt som ska innehålla jordgubb? Rätta mig om jag har fel, men jordgubbar är väl ändå röda?? Och om man nu ska marknadsföra sig som så jävla naturlig så kanske man borde använda mer jordgubbar för att få rödare färg?!

Usch vad ja stör mig! Ja det va la dagens huvudbry. Nu ska ja kolla scrubs på dvd

Guld i skogen o lilla puppy e dödstrött!

Idag va jag och tränade på morgonen, och efter hemkomst och dusch blev jag upphämtad för en tripp till lantligare destinationer. Vi åkte runt i lite trevliga samhällen utanför storstaden och gick i skogarna och letade kantareller!

Hittade en del, på riktigt! Jag har aldrig plockat svamp utan någon över 50 med mig! (tror mormor va över 50 när jag va liten o vi plockade svamp) Och jag trodd ja va vrålkass på o hitta guldet men ja snokade upp massor! Medans mitt plocksällskap gick med raska steg och blicken upp bland trädtopparna o klagade över att vi inte hittade tillräckligt så plockade jag upp kantarellerna hon klev över *hahaha*

Tyckte ja va lite roligt.. hon hittade många stora iofs. Jag diskriminerar inte, så jag plockar även dom lite mindre :)

Våra hundar sprang lösa runt benen på oss hela tiden, så nu är iaf min totalt utmattad! Ligger här, nybadad och snarkandes. Han e la för go min lilla bäbis...

Imorgon kanske det blir mer svamp plockande. men då ska vi utforska skogar lite närmare oss tror jag. Vi får se om det blir av, men det vore gött o komma ut o få mer luft innan man ska tillbaka till hellhole.. aka work..

Nu så kom la ja på nått!

En avslappnad vad, känns likadant som ett bröst. Så alla dessa karlar som har lite tuttfnatism i sig borde vara lika förtjusta i att klämma o smeka en avslappnad vad. Tänk vad mycket problem i världen vi kunde lösa om alla visste om detta??

Annars så sitter ja o grinar framför Biggest Looser.. Ja, Mensen kommer om en vecka så jag är uppenbarligen lite extra känslig just nu.

Vad mycket pinsamt det sänds på tv nu! Vart hittar alla produktionsbolag alla dessa miffon som gör vad som helst för att vara med i tv?? SKånefruar, Kungar av Tylösand? man blir ju fan mörkrädd..

Oj! nu är brödet klart!

Igår vart en dag i B:s tecken!

Jupp. BejBi ville gå på Bio. Ganska vanlig grej o göra när man ska ha datenight. Som tur va, läste jag metro, och såg att det va konsert i stan som inte kostar skjortan!

Så istället för Bio, gick vi till LiseBerg och tittade/lyssnade på the BaseBalls! Det va kul och mysigt! Vi drack lite öl och kaffedrinkar, eftersom det va hyffsat kallt så här på höstkanten..
När konserten va slut åkte vi in till city, närmare bestät Björns Bar, och käkade god mat och drack goda drycker! Jag provade Björns val för kvällen. mycket gott, lite thanks givin inspirerat med kalkon och stomp potatis och gele o en mkt god gräddsås.

Många B:n igår alltså! *hehehe* Im such a smartass..

Avbokade yogan ikväll. Ska ha lite middag för en vän ikväll. Typiska fredagsmyset. Tacos såklart! med rödtjut ännu mer såklart!

Nu förstår ja inte riktigt varför det luktar kadaver här i soffan.. Ja ser inte Puppys mögliga ben här någonstans, ja sniffade på honom o han luktar inte konstigt.. Ja luktar inte heller. katten luktar ok..vart kommer det ifrån??

Maddahfackah.. (förövrigt ett ord som Briana, min iphone, har snappat upp o stavar åt mig nu. Som jag vill ha det)
Undrar om det är nyvaxade fiffi som börjar ruttna där nere.. Det vore ju en bummer..

RSS 2.0