Vegas Baby!



Blev så uppspelt av o höra att mitt jobb ska publiceras i en tidning! Va tvungen o fira med en bild min gulliga fotografvän tog i Vegas på mig i fyllan o villan! *hahaha* Efter ett par sånna där i näven vill man ju tro att man e Top of the Line!

Aaah.. ljuva minnen. Längtar till nästa års reunion! Hoppas det blir ett stående fenomen! Att ja åker över o kör en repa i Vegas varje år i många år framöver!

Älskar den här outfiten btw. me den lilla flugan *hihihi* så formellt! Ska se om ja kan hitta nån annan skoj bild som väcker minnen!

Att fotboll kunde va så kul!!

HAHAHAHA!! Ja sitter i soffan o skrattar så ja gråter!!

Kommentatorerna asså.. vilka jäffla stolpskott!! Så sjukt underhållande! Först e d nån som få ett slag i huvet på plan o börjar blöda. kommer sen in på plan med ett nät på huvet igen.
Då säger en kommentator: O här kommer *va han nu hette* in igen med en.. ee.. huvudbonad!

Ok? En pirathatt eller? Kanske en fez? *hahahahaha*

Sen är d nån som är seg i mittspelet. "åh han drar rnt som en släpande liten center.."

HAHAHAHAHHA!!! Ja tänker ju då bara att d är en rulle med centerchoklad som har tappat en chokladbit som rullar runt lite lätt på plan. *ahahhahahaha*

Snart ska jag på afrikansk dans. Det ska bli skoj!! Sen måste ja plocka lite i mitt gästrum. vän med katt kommer på fredag o hälsar på! O d ser ut som FAAAAAN!

RSS 2.0