åh.. när när när.. hjälp..

D vart lite jobbit i veckan.. på sönda är det ett år sedan Du försvann ifrån oss.. Hur kan tiden gå så fort? Varför läks jag inte? Kan nog ganska självsäkert påstå att inte en enda dag har gått det här året utan att jag tänkt åtminstone en tanke till dig. Till er båda. En av er är fortfarande här. Fysiskt i alla fall. Men i övrigt var det länge sedan vi sågs.

Gråter inte så ofta längre. Men den här veckan har d hänt varje dag. En sak som är annorlunda iaf. Det känns inte som om mina revben håller på o vända ut och in på mig. Så som det kändes när jag fick beskedet. Jag vill aldrig känna så igen! Jag kunde inte andas, tårar sprutade åt alla håll. o min bröstkorg höll på att explodera.. Som om jag fick en slägga rakt in i solarplexus.

 Ingenting är värre än att förlora någon man älskar. Det värsta är inte att jag aldrig mer kommer få se dig ta upp kammen ur din bakficka o släta till ditt hår, krama dig, höra dig berätta alla anekdoter från din ungdom. Skratta åt alla dina skämt, eller fira din namnsdag.. Gå runt i din välskötta trädgård och kolla vad du sått i år, vänta på att krusbären ska mogna.

Nä, det värsta är att jag lär aldrig komma över att jag inte berättade för dig varje dag att jag älskar dig. Eller kanske inte varje dag, det kan ju bli lite tjatigt.. Men oftare.

Jag hoppas verkligen att du visste det. Vet det fortfarande. Att i varje kram jag någonsin gett dig, där har jag lagt min kärlek till dig. Hoppas att mina handlingar visade att du alltid haft och har en speciell plats i mitt hjärta.

Jag saknar dig nått fruktansvärt Farfar.

Händelseförloppet var som följande

Igår var ja o hämta hem min lilla bebis, fick lite middag hos mam o bab. Tog sista tåget hem igen, så blev ju lite sen, men ändå lagom till att min bejbi slutade jobbet. Missade vagnen hem såklart, så ja föreslog en mjukglass på mc donken. Ja ville ha min gamla vanliga flurry me kolasås o daim. Så Bejbi går in o handlar o ja väntar me min bäbis utanför.
När bejbi kommer ut så säger han att d blev fel, o att vi båda fick kolasås och lion kross. Hmmm... Lion.. jag har för mig att d e kex i den o att ja därmed inte kan äta den.. Så kommer vi fram till hållplatsen o ja kikar ner i min glass.. O mycket riktigt, det va massor med kex däri. Lite besviken, men ja va så sugen så ja kunde överväga att äta den ändå, o riskera att svimma.
Men min bejbi, min riddare, fråga om han skulle gå o köpa en ny glass åt mig. Hallå! Det hinner du inte, vagnen kommer om 3 minuter!
Jo men ja springer säger han, o sticker iväg. Ja står kvar o väntar, o vagnen kommer så klart. O ja tänker fan vi får vänta 6 min till o ta nästa.
Men så kommer han kutandes! Springer som en galning med min glass i handen!! Så ja tar alla grejer, o går på för o hålla dörren!
O vi hinner med.

Det är kärlek det..

lite stressit blev d nu

Jag tvättar.. och dom maskinerna jag stoppa in nyss ska va klara om en timme ung.. kl 11 ska jag träna, o ja måse hämta ut min träningsbiljett minst 10 min innan passet börjar.. Det tar 15 min me vagnen o komma dit.. aj min hjärta vad stressit d blev..
Kanske skulle vårinviga cykeln??? Har ju köpt nya lampor (ja, d e visserligen ljust ute nu) och min bejbi har luftat däcken, så d borde gå bra ;)

En annan sak som e lite jobbig.. min vän fyller år idag, o ska ha fest imorgon. OJ! Inte glömma att skicka grattis! Nä, men hon ska ha fest imorgon. Och jag hade inte lovat att jag skulle komma, vad ja vet så har jag sagt "vi får se". Jag e ledig imorgon, och jobbar tall forehead på söndag. Men nu när jag har varit på semester så har ja fullständigt glömt bort den här festen, och planerat in med alla i hembyn att ja ska komma upp o hämta hem min hund! Det är min enda snabba chans o få det överstökat,för sen jobbar jag hela nästa vecka, o ja vet inte om mormor e allt för sugen på o ha han en hel vecka till.. Plus att hans mat e säkert slut.
Min vän blev så besviken.. Aj min hjärta..

Nu ska ja hämta mina stödord o se vad som hände dag två på semestern. brb *swish*

Så tebax.

På onsdan då.. ja! Dagen började med att vi åkte på ett sånt där info möte man har med researrangören. Brukar inte va me på dom egentligen, men vi ville åka på nån utflykt så vi tänkte d e la bra o höra vad dom har.
En buss kom o plocka upp oss. vi bänkar oss längst fram, o sitter o småtjatar me guiden som var från Luxor, Egypten, och han blev mäkta het på min blonda vän (thank G att ja färgat mig brun)
Han sitter iaf o babblar lite me oss o sen kommer han på att han e guide så han vänder sig om o börjar gapa till resten av bussen (bestående av typ 7 pensionärer)
Han pratar om att man får åka på en city tur efter mötet om man vill. Att det är gratis o helt frivillig. Inget gensvar alls.Så han försöker ännu en gång pocka på uppmärsamhet o använder sig av den vanliga ömma punkten när det gäller svennar. Gratis=Gott
- "Common, It's free! U can do it!"
Inget gensvar. Så ja och I ropar "Yes we can!!!" O börjar asgarva mest åt guiden, för hans engelska va så släpig o rolig.
Innan vi blir avsläppta på hotellet igen efter mötet så bytte han o I nummer, o vi sa att vi skulle höras senare på dagen. Vi la oss o sola lite på stranden. Mkt blåsit, men vi höll ut!

Runt 17 tide gav vi upp och gick tillbax till hotellet. Det är nu det börjar bli spännande.. Det låg ett spa inne på hotellet. Nyöppnat o jättefräsht, så vi bestämde oss för o kanske pröva en massage eller liknande. Tydligen så unnar sig min vän alltid sånt när hon e utomlands. Aldrig nått ja gjort men nån gång ska ju va den första.
Så vi går in o bokar Cleopatra paketet. 450 spänn, inte så farligt för en 100 min behandling. Men vi fick vänta tills böne stunden va över. efter en litetn stund va vi välkomna iaf. O vi kommer in o han i receptionene frågar om vi föredrar en man eller kvinna som ska behandla oss. Spelar ingen roll tänkte vi, d e la bara o köra. Så ja får en kille, o min vän får en tjej...

Något som jag sen kommer att ångra, och sent kommer att glömma...

Vi börjar med en torrbastu 15 min, sen direkt in i ångbastu 15 min. Gör gött. Men ja kunde inte sluta skratta åt min kompis som hade näckat ner till sina bikinitrosor! Hahahaha! Själv behöll jag hela bikinin på!

Efter bastubadet blev vi utdragna o upplagda på en handduk, liggandes på en kaklad bänk. Där fick vi en kroppsinpackning med kokos, mjölk och citron, peeling för händer o fötter med grovsalt o citron, samt en ansiktsmask. Sen blev vi inpackade i handdukar. Min vän låg ju i nästan bara mässingen så hennes behandlare la omsorgsfullt massor med kokos på hennes bröst! Hahahahaha! O där föddes skånetopparna! Riktigt kul att hon bor i skåne med!

Sen efter en stund blev d dusch o efter det massagebubbelpool. Det va ett jäddra kringflyttand på oss, vi skulle pröva alla olika strålar, o han som behandla mig blev skitsur när ja inte drack upp juicen ja fick! Hallå! JA va inte törstig!

Men nu efter badet blev det spännande. Dags för massage. Helkropp. Kommer in i det lilla rummet. Lägger mig på mage med bikinin på. O han sätter igång med fötter o ben. Vaden gjorde AAAAAAAAAAAASONT! Satan va han tryckte! Nog för att ja sa att han kunde va hårdhänt, men muskeln behöver ju inte gå av kanske.. Men so far so good..
Sen jobbar vi upp på låren.. Och ja vet inte.. andra massörer har aldrig behövet blotta hela mitt arsle för o komma åt låren. Men den här skulle prompt rulla o vika upp mina jävla trosor så ja fick en string istället. Plus att om han pekat lite mer med sina fingrar hade det blivit en massage inklusive petting.. Lite vääääl frisky tyckte jag.. Men ja bet ihop. Sen ska vi upp på ryggen o där fick ja ju knäppa upp bh:n. Lugnt. D va gött me lite bultande på ryggen. MEN! Efter en stunds knådande så ska han avsluta med en complete ryggradsmassage.. O med det menar han tydligen att han ska börjat vid roten av svanskotan.. Vet Ni hur långt det är mellan svanskotans yttersta spets och anus?? Jag berätta att det handlar om ca 1-1.5 cm när man ligger avslappnad på mage.. Så han krånglar in sig i min röv 2 eller 3 gånger. Det kändes som en evighet, och jag kände mig lite lätt våldtagen.
Föga anade jag att det kunde bli värre...
Sen va det dags att vända på sig. Så jag fick massage på benen igen.. Och nu kära vänner, skulle han upp på låren igen. Och där ligger jag med mina bikinitrosor.. På. Hoppades att dom skulle fortsätta på. Men, nej, nu ska det lyftas o rullas.. HUR MYCKET AV MIN FITTA BEHÖVER DU SE FÖR ATT MASSERA MINA LÅR???? Tydligen en hel del! Fanskapet gav aldrig upp!! Det lyftes o mina trosjävlar spenderade små stunder mellan mina blygisar.. O han fick sig nog en najs view av the little klitt så att säga..
Usch! Jag får rysningar när ja tänker på det.. Efter drygt 40 minuters lidande är han iaf klar o jag rusar ut. möter min vän.
"Fick du oxå nästan ett happy ending eller?!?"
"Ja! Fan vad hon va på mina böst!! O min röv sen!"

Jo jag tackar ja.. Det blev ingen dricks till han kan ja säga. USCH! Sen har han mage o komma o tjata på mig vid poolen att jag ska komma dit igen. Nej tack! Våldta du någon annan istället..

Senare på kvällen fick vi i alla fall glömma allt. Vi sänkte en liter bacardi ihop, sen åkte vi till en club med 2 egypter som jobbade för Ving. En hade bott i Norge o kunde prata skitbra norska. Så d va inga svårigheter där.

Men d märktes rätt snart att dom inte bara va ute efter lite dans sällskap. HAHA! En fråga mig efter 5 min av chatt om ja va singel. Nä ja e förlovad. Ok. sen va d tyst i typ 10 min. HAHAHAHAHA!!
Det va kul, fattar man ju att dom tror att dom ska få ligga, men d va ändå gött att dom respektera att ja va upptagen. Annars brukar dom flesta tjata o tafsa o gapa "skit i han! Du e på semester"

vi dansa hela natten under månen, d va inget tak på klubben, O sen kom vi hem o försv oss till frukosten. :D

nu måste ja packa min träningsväska. O snart e d dags o dra.
LAter!

Ja jisstanes..

Nu har man alltså varit ute på semester en vecka. Kom hem igår. Egypten, Hurghada vart vi i. Hahahaha!! Helt sjuk semester! Det var väldigt längesen jag skratta så mycket! Men det blir väl så när man drar ut på äventyr med en long time vän. Vi har känt varandra i 20 år.. Så det gör I till min äldsta vän.

det va grymt väder hela tiden, vi klarade oss rätt bra från magsjuka tror jag. Alla jag känner som varit där nere har ju blivit sjuka o legat i feber o bara sprutat ur samtliga hål typ. Men jag mådde bra hela veckan, visst, d blev lite dirre nån gång, men d berodde nog lika mkt på att d va röda vågen time.
Har inte ätit frukt eller grönsaker på hela veckan!! Jag! Som är en stor kanin på 2 ben!! Våga ju bara äta sånt som va till lagat där nere. med tanke på den bristande hygienen.. o deras bajspengar. Verkligen en bra benämning på deras sedlar, såååååå nasty va dom!! Sitter nu o mumsar på reser av en gigantist sallad jag smsade hem o beställde av min älskling :)

Det blev en hel del alcogel som gick åt..

Nu ska vi se.. vi kom ner på en tisdag.. Vart ska jag börja med alla historier.. Jo, vi kommer ju ner iaf, blir slussade till en buss. Hade givetvis pimplat vin och sprit på planet ner (ett måste eller?!?) så vi va ju lite lagom tipsy. Va på taxfreen innan vi gick ut. så vi fick med oss en liter bacardi (Vart fasen e havanan?!?!?!) Och vi köpte även en flaska whiskey på planet. O min rökande vän fick me sig en limpa.
Bussen till hotellet va ok. Lite knepigt att den backade på en enkelriktad väg, som verkade fungera som en motorväg om man skulle tyda hur bilarna körde där.. tänk formel 1...

Men vi kommer in med lite andra svennar. Ingen av oss har nått rum! Hahaha! så alla får sitta i lobbyn o vänta. Medans våra väskor ligger ute på gatan. Ok.. känns safe.. Sen blir vi kallade till disken igen, o då får vi reda på vårt rumsnummer. men ingen får nyckel, ingen får ta sin väska o ingen får leta reda på sitt rum!
efter drygt en timme får alla, utom jag och I, sina rum o blir iväg slussade. vi står kvar på innergården. Fick ju lixom inte plats i lobbyn längre, för det ko 13 bussar med ryssar o finnar!!

Ööö.. en liten avstickande tanke bara.. ja fattar inte alls konceptet i Kanye West video Love Lockdown.. Såg den precis på mtv. fatta inget..

men. Egypten nu då. Vi kom till hotellet typ runt 14 tiden. Fick vårt rum runt 16 tiden kanske. Sen får vi sitta o vänta i 30 min på våra väskor. För dom fick vi ABSOLUT INTE ta med oss själva (nu har vi redan hunnit få kramp i mage o ansikte av allt skrattande) Träffade en snubbe på innergården, Saddam hetter han! Han försökte sälja på oss massa utflykter. Prata om allt man kunde se i havet, han hade egna hajar o delfiner påstod han. HAHAHA!! Så fråga han vart vi kom ifrån. Eller han ställde dom frågor som kom att bli en standard från alla försäljare i hela hurghada!

1: Where are u from?
2:Whats ur name?
3:Do u work or study?
4:Can I ask u a question?

Fråga gärna efter intervjun om du kan ställa en fråga! HAHAHaHAHA

Första kvällen va chill. Va på hotellet o käka buffe. Den va la ok. Fanns inte ja våga äta dock. Men ja blev mätt o vi fick nåra öl. Och vår servitör börja givetvis ragga på oss med en gång. Dom e fan inte blyga där nere! Det ska dom ha cred för! Men en del är lite väl frisky än andra.. något jag kom att erfara dag två.. I med för den delen. Fast min va nog värre.

hmm... Nu orkar ja nog inte skriva mer.. Får lämna en cliffhanger här så länge. Nästa gång ja orkar uppdatera så skriver ja om dag två. Där började det mesta hända! Haha! Får ta med mina stödord.

Oj! En sak kom ja på nu! Har ju som bekant mtv på här. Nu spelar dom RunDMC med Its like that. Den hörde vi på hotellet.. fast med arabisk text!! H u m o r!!!

Och jag har köpte en PHet vattenpipa.. med massa kol och tobak till i alla möjliga smaker.. Nu ska här puffas mina vänner!!!!!!! Äntligen! En dröm har uppfyllts, har tjatat om vattenpipa i 10 år nu.. minst..

PK

RSS 2.0