Min bejbi är den bästa bejbin i hela bejbivärlden!

Snart har han lagt klart vårt nya golv i gästrummet!! hur fint som helst blir det! Han e så himla duktig..

O ja känner att ja kan inte göra annat än o ligga i sängen o hålla mig ur vägen. Ja hjälpte till o packa ur rummet, och kommer ställa in allt igen. men den svära biten, att få dit golvet.. där är jag besegrad. Om jag försöker lägga mig i det där kommer fingrar ryka, dom nymålade vita väggarna kommer få fläckar av allt möjligt, och han kommer nog förmodligen sluta älska mig för all framtid. Amen

Kanske kunde sätta mig o sortera all skit vi har utspritt i kök och hall nu. har ju trots allt höststädning i föreningen här nu, så vi kan slänga allt vi vill i en conteiner här utanför.

Men det låter jobbigt just nu..

jag kanske kan lura med han på en bio sen eller nått för o visa min uppskattning.

Idag har jag lärt mig något nytt

Det är inte världens bästa idé att gå och träna när man inte ätit på 8h.. Märkte det lite lätt idag. Orkade inget på dansen. Den va inte så svår och krävande, men fasen va trött jag var! En annan sak hände idag. För första gången sedan jag började mitt jobb, dvs för första gången på 9 månader, blev jag så genuint FRÖBANNAD på en gäst så jag ville hoppa över disken och SLÅ IN PANNBENET PÅ HENNE!!! Det lade sin grund redan igår när hon kom och var dryg och otrevlig. Blev irriterad redan då. Men jag kom över det rätt snabbt. Men idag när hon kommer IGEN och är dryg och leker fuckin översittare och lägger sig i min konversation med en kollega.. Då va fan måttet rågat. Jag illblängde på henne och klistra upp mitt falskaste leende och sa med blicken: "Om du inte går härifrån inom 5 röda så kommer du snart ha dina blygdläppar i ansiktet" Tror det funkade, för hon försvann. Sen gick ja längst in i köket och skakade på mini i kallskänken och skrek ut mina frustrationer.. Sen var jag ganska lugn. Nu känner jag mig ännu lugnare. Har fått mat, och katten ligger och spinner som en epa-traktor. Najs

Men ajeh!

Kul att mitt internet la av presis när ja skulle lägga upp nytt här. orkar inte skriva om det. så d får bli nått annat nu som ja kom på när min tjocka katt ligger här brevid..

En vacker dag ska jag raka henne med hyvel så hon blir helt naken. jag ska spara ut mina naglar o vässa dom så dom blir sylvassa, sen ska jag rulla in min tunga med grovt sandpapper. Sen ska jag sitta och sticka in klorna i hennes hud och använda mitt sandpapper till o "slicka" på henne flera ggr om så får vi se hur skönt hon tycker det är!

Kanske slutar hon då göra så mot mig hela tiden...

Oj nu måste jag duscha o göra mig redo för jobbet!

helgen i skåne e över

trist o lämna min vän men man kan ju inte ha roligt jämt :) Malmö va trevligt med. Synd att ja inte fann mitt bästa party humör... Kände mig som ett litet rötägg, men vad ska man göra när man först blir djupt chockad av en väns utspel, o sen när man e på väg till fest får reda på att en annan vän dött under natten..

Helt otroligt... Det får fasen vara nog nu med dåligheter. Jag måste få lite glada nyheter snart innan det dumpas mer skit på mig.

what to do what to do.. jag vill åka till L.A... förlora alla mina bekymmer i Melrose, Hollywood and Highland, Venice Beach, Santa Barbara...

into the deep

märkligt märkligt märkligt märkligt märkligt.. Mycket märkligt!!

Jag är så djupt chockad, så jag känner mig.. Tom. Helt tom i huvet. jag är glad. men jag känner inget just nu. inte ett dugg. trodde body pumpen skulle hjälpa mig o rensa huvet. la till o me på extra vikter för o slita lite mer. Men nä. Jag står fortfarande på ruta ett.

Om jag bäljar i mig en flaska rött kanske jag kan komma i kontakt med mina känslor lite mer. MEn jag är så djuuuuuuuuupt sjunken ner i chockträsket så jag vet inte. jag vet inte. Jag vet uppenbarligen iinget!

RSS 2.0