It was a beautiful morning!

Och det blev bara bättre. Blev ju givetsvis totalchockad när jag vaknade i morses o såg att himlen va blå! Vad är nu detta? Har Tor missat att jag är ledig idag? Han har ju gjort det till lite av en tradition att se till så det är pissväder varje gång ja e ledig. Men jag tackar för det göbbe lella!

Vi va uppe tidigt för o ta oss till Kungsbacka. Det va äntligen dags för lite spatreatment!
Floating och massage stog på schemat. Mkt trevligt. Jag började med en klassisk svensk massage och mannen flöt runt i tanken så länge. D va himla gött må ja säga! Börja skratta som en tok när hon tryckte på en punkt ovanför armhålan precis. Det va tydligen inte normalt, men det kittlades massor!

Floatingen va intressant. Skönt, men ja blev lite rastlös. O tyckte nog d va lite kallt i tanken. Fan ja skulle slappnat av mer där inne. Men ja blev ju såklart rastlös, en timme i en kolsvart tank me saltvatten! Så ja guppa runt o putte mig själv mellan väggarna. Haha! JA det va lite kul iaf

Sen åkte vi tillbaka till Gbg o hämta lille valpen o drog till Slottskogen. Kliade getterna bakom öronen o kolla på gulliga grisar! Valpen gillade pingvinerna o sälarna som vanligt. Tyvärr hade dom flyttat bort alla exotiska fåglar så han fick inte kika på alla små gulliga vaktlar dom brukar ha :(
Men så går det väl när det ekonomiska stödet inte e så fett som det brukade..

Vi strosa i Linné lite. Kom på att det ligger en gullig hundshop där. Så givetvis tog vi me oss pupps o handlade godis till honom! Nöjt det är klart!

Gick igenom Haga oxå, det är ju så mysigt där. Parkerade oss på ett Café så min bejbi kunde köpa en gigantisk kanelbulle som han längtat efter.

Väl där hände en kul grej.. Haha! Vi sitter ju på deras lilla uteservering. Så kommer det en tysk bil o stannar några meter ifrån oss. Ut hoppar en blond ung pojk o krånglar ut en cykel ur bagaget/baksätet. Så kommer han fram till oss.

Han: Excuse me, do you speak english?
Vi: Yes
Han: I am goin to a bikeshop on this street to change my tire. Can u please help me to wathc my car when Im gone?
Vi: Eeeeeh.. yea sure
Han: Thank u very much! Here is the key! Can u move it for me if there is any trouble?
Vi: Öööö... Ok hihihi
Han: Thank u very much! I will be back in ten min! Hopefully with a new tire! Thanks again!

O sen sitter vi där med en bilnyckel i näven medans han springer iväg.. Tittar på varandra som två stora frågetecken innan vi börjar skratta!

Snacka om att ha tro på mänskligheten! Hur många skulle ge sin bilnyckel till en fullkomlig främlig o be dom passa den för lapplisor medans man springer ett ärende?!?!

Hahaha! JA man upphör aldrig att bli förvånad.. Vi kunde ju varit värsta assholes o bara tagit bilen!

men han va ju så gullig så d kunde vi inte göra jue...


För övrigt är jag väldigt glad nu! Ska berätta varför en annan dag! Och om det är någon som undrar: NEJ det har inte med barn o göra!!! Då hade ja inte varit glad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0